Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

07. 09. 2022. 15:12 >> 16:04
1

ADMINISTRATIVNI ODBOR

Predložen OIK Zeta, traže sjednicu Skupštine za 22.septembar

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore utvrdio je Predlog odluke o imenovanju Opštinske izborne komisije Zeta. 

Na današnjoj sjednici,  odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da imenuje Nelu Anđušić za predsjednicu, Miloša Kavarića za zamjenika predsjednice, Tijanu Trifunović za sekretarku i Nadu Ulićević za članicu. 

Uz to, odbor je predložio Jasminu Vujačić za zamjenicu članice, Veljka Kostića za člana, Milicu Kaluđerović za zamjenicu člana, Marinu Stanović za članicu, Anđeliju Otović za zamjenicu članice, Pavla Cavnića za člana i Tomicu Kneževića za zamjenika člana Komisije.

Saglasno članu 90, stav četiri Ustava Crne Gore i člana 128 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Odbor je odlučio da inicira podnošenje Zahtjeva za vanredno zasijedanje Skupštine Crne Gore, za 22. septembar 2022. godine, u 12 sati, sa dnevnim redom „Predlog odluke o imenovanju Opštinske izborne komisije Zeta".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније