Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

06. 09. 2022. 16:28 >> 16:25
9

ŽIVKOVIĆ

"Posljednji alarm da se uključe sektor bezbjednosti i tužilaštvo"

Šef Kluba poslanika DPS Crne Gore Danijel Živković rekao je da su danas objavljeni materijali na osnovu kojih se nedvosmisleno može utvrditi da su pripadnici "škaljarskog klana" imali planove za likvidaciju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića alarmantni i zahtijevaju hitnu reakciju bezbjednosnog sektora i nadležnog tužilaštva.

"Naime, nedjeljama svjedočimo otkrivanju sprege između škaljarskog klana, djelova SPC, političkih partija i medija, koji su očito zajednički vodili kampanju za izbore 30. avgusta kako bi preuzeli vlast sa ciljem ostvarivanja interesa pojedinih kriminalnih struktura. Ipak, ono što smo danas imali prilike da vidimo predstavlja alarm za društvo u cjelini budući da visokopozicionirani članovi razmatraju planove o likvidaciji najvišeg državnog zvaničnika - u konkretnom slučaju predsjednika Crne Gore", rekao je Živković u saopštenju. 

Ovo je posljednji alarm da se u kompletan slučaj uključi sektor bezbjednosti i tužilaštvo.

"Jer u suprotnom, sve ono što se može dešavati u Crnoj Gori u narednom periodu biće njihova direktna odgovornost", konstatovao je Živković. 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније