Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

06. 09. 2022. 15:35 >> 15:31
1

ČELANOVIĆ

"Vrijeme je da se sankcioniše i smijeni nesposobno rukovodstvo EPCG-a"

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore, Miloš Čelanović je istakao da je vrijeme da se sankcioniše i smijeni nesposobno rukovodstvo EPCG-a koje je, misleći da će biti smijenjeno nakon pada 42. Vlade, prodalo sve viškove električne energije.

On je to saopštio, komentarišući izjavu premijera Dritana Abazovićevu tokom 16. sjednice Vlade u tehničkom mandatu, da bi MKI trebalo da pripremi prijedlog mjera uštede električne energije.

"Naime, menadžment EPCG je 'potrčao' da proda višak električne energije, bez da se barem dio toga ugovorom kompenzira za period kad je Crna Gora u deficitu sa proizvodnjom električne energije", naveo je Čelanović.

Prema njegovim riječima tako smo došli u situaciju da isti onaj megavatsat (MWh) električne energije koji smo prodali za 200 eura kupujemo sada za 500+ eura!

"Ugasili ste KAP i najavili 80 miliona profita i uštedu struje. Struje nema, a za sada trošak kockarskog poteza čelnih ljudi u EPCG nas košta 11 miliona eura", zaključio je Čelanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније