Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ RTS ]

02. 09. 2022. 17:03   >>  17:00 5

VUČIĆ I RAMA O ABAZOVIĆU

"Imao je hrabrosti da donosi teške odluke"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću, koji je kao gost prisustvovao današnjem Samitu "Otvorenog Balkana", na tome što je, kaže, imao hrabrosti da donosi teške odluke.

"Za 100 dana vlade Dritana Abazovića, on može da kaže više nego njegovi prethodnici za čitavu deceniju. I, mi ostali se trudimo da ostavimo djela iza sebe. Zato ćemo da radimo, da li je idealno, da li sve ide lako – naravno da ne. Ali, ne vjerujem da je to bilo ko u početku i očekivao", rekao je Vučić.

Albanski premijer Edi Rama je to što je Abazović premijer u tehničkom mandatu, budući da je njegovoj vladi nedavno u skupštini izglasano nepovjerenje, primjetio da je vidio nekoliko premijera koji su ostali u svom mandatu više nego kad su tek započeli mandat.

"On će da obori rekord u ovome... i siguran sam da će, kako vrijeme bude prolazilo, ljudi da žale što su ga izbacivali, jer bi ga se lakše otarasili da to nijesu radili", rekao je Rama djelimično u šali.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније