Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

24. 08. 2022. 15:55 >> 15:52

REAKCIJA URE

"Koprivica bi birače i građane da ubijedi u suprotno"

U želji da opravda agendu svoje partije sa kojom je srušio 43. Vladu Crne Gore, a koju je prije nekoliko dana u jednom saopštenju najbolje pojasnio generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović, poslanik Demokrata Momo Koprivica "sada glupostima na sva zvona građane i birače svoje partije pokušava da ubijedi u suprotno", saopštili su iz Građanskog pokreta URA.


Kako su kazali iz ove partije, za to mu je poslužilo hapšenje Verice Maraš i rezultati SDT-a "za čiju reformu je najzaslužnija politička hrabrost, volja, istrajnost i beskompromisnost upravo URE".

"Dok su Bečić i Momo čuvali Katnića na šta im je ovaj svesrdno zahvaljivao, URA je mjesecima istrajavala da se u tom segmentu promjene dese. I desile su se na dobro Crne Gore. I naravno da neće tako izgrađene institucije olako pasti pa čak i ako URA ne bude na vlasti, jer to neće dozvoliti građani. Neće dozvoliti da Bečić i Momo u agendi sa DPS-om ponište sve ono što je 43. Vlada stvarala i učinila, a što je otvoreno priznao Aleksandar Bogdanović i novi Momov koalicioni partner Peđa Bošković sa kojim Momo ima zaista dirljive konsultacije u skupštinskoj sali", navode iz URE. 

Kako kažu iz Abazovićeve stranke "smiješno zvuče i Momove opaske po kojima URA grčevito brani fotelje nakon pada Vlade.

"Podsjetimo da su upravo Bečić, Bogdanović i Momo nakon odlaska u opoziciju mjesecima šetali sa maskotama iz crtanih filmova crnogorskim ulicama i jadikovali nad sopstvenom političkom katastrofom, jer su otišli u opoziciju. Sve dok na tim protestima nijesu ostali sami sa maskotama. Ko dostojanstveno podnosi odlazak u opoziciju neka procijene građani. Ono što je Momo poručio u sloganu za nikšićke izbore evo se ispostavilo tačnim. Odbranio je Brana a sad bi i cijelu DPS bolumentu, ne bi li poništio dobre stvari za Crnu Goru. Demokrate, zato, treba da promijene svoj slogan u 'Bemax je naša nacija'", zaključuju u GP URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније