Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

20. 08. 2022. 16:41   >>  16:37 3

RADOVANIĆ PORUČIO

"Pogubno bilo DPS-u ponuditi slamku spasa"

Generealni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić ocijenio je da je Vlada oborena "u trenutku najjače borbe protiv organizovanog kriminala".

Radovanić je na Tviteru napisao i da je "pogubno bilo DPS-u ponuditi slamku spasa".

"Nejasno je zašto su Demokrate u tome učestvovale. Vlada Dritana Abazovića je ostvarila značajne rezultate za samo 113 dana svog postojanja", naveo je Radovanić.

Dodao je i da je "očigledno" da predsjedniku Crne Gore i lideru Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću "smeta pravda, napredak i pomirenje".

"Umjesto toga, afirmiše kriminal i nestabilnost. Srećno svima koji su u tome saučesnici. Što se nas tiče, ne odstupamo i GP URA ostaje sinonim beskompromisne borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala", napisao je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније