Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ I. P. ]

19. 08. 2022. 14:15 >> 14:12
3

ĐELJOŠAJ PORUČIO

Albanska alternativa protiv rušenja Vlade

Albanska alternativa, kao dio Albanske Liste, protiv je rušenja Vlade Dritana Abazovića koju je podržala i u kojoj učestvuje, poručio je lider te stranke Nik Đeljošaj.

On je na Fejsbuku naveo da na sjednici Vlade nijesu podržali predlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom u sadržini u kojoj je usvojen.

„Ipak, smatramo da je nelogično rušiti Vladu baš zbog Temeljnog ugovora u sadejstvu sa najvećim podržavaocima tog istog ugovora“, kazao je Đeljošaj.

On je ocijenio da je to neracionalno i štetno za državu Crnu Goru, i dodao da bi volio da ga vrijeme demantuje.

„Iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nijesam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama!), već sam za principijelan stav, pa makar ostali u manjini“, dodao je Đeljošaj.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније