Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

17. 08. 2022. 18:49 >> 18:46

ZIROJEVIĆ PORUČIO

Abazović konačno uspio da pomiri Crnu Goru

Portparol SD-a Nikola Zirojević ocijenio je da je premijer Dritan Abazović konačno uspio da pomiri Crnu Goru.

"Nakon što je ostvario svoj dječački san i pošao na Formulu 1, Dritan Abazović je, po svemu sudeći, ispunio još jedan san - ujedinio je i pomirio Crnu Goru. I to kako je pomirio i ujedinio - na današnji dan je 68 od ukupno 81 poslanika jedinstven u stavu da je Abazoviću istekao rok trajanja i da mu je mjesto na smetlištu crnogorske politike", kazao je Zirojević.

Među tim poslanicima, kako je rekao, ima i Crnogoraca, i Srba, Bošnjaka, Muslimana, Albanaca, Hrvata…

"Svi okupljeni oko jednog cilja-da sruše najgoru Vladu u Crnoj Gori od onih okupacionih do danas. Zato ne treba imati šesto čulo niti sposobnost predviđanja budućnosti da bismo prognozirali-pade Dritan kao da ga ni bilo nije. Mi ćemo ga možda i zaboraviti, ali tužilac ne smije", poručio je Zirojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније