Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

29. 07. 2022. 19:25 >> 19:22
2

LIDER RADNIČKE PARTIJE

"Zvijezde SKY aplikacije da se nađu iza rešetaka"

Bavljenje socio-ekonomskim temama, povećanje zarada, penzija, studentskih kredita, a ne priča o podjelama, prvi su dokaz da su se desile bitne promjene nakon pada režima 30. avgusta i da težimo stvaranju zdrave političke atmosfere, ocijenio je Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić. 

"Da bismo dostigli potpuno ozdravljenje, neophodno je da se zvijezde “Sky” aplikacije nađu iza rešetaka, a da DPS ode u opoziciju zajedno sa svojim satelitima", smatra Vučinić.

Dodaje da je to posebno bitno za ozdravljenje našeg društva. 

"Iskustvo nam  govori da su oni društveno najkorisniji upravo iz ove pozicije. Čim odlučuju iz pozicije vlasti, sateliti DPS-a postaju posvećeni isključivo svojim ličnim interesima. Trka za dobijanje stanova po minimalnim cijenama momentalno postane centar njihovog djelovanja, pa briga o radnicima, penzionerima i studentima postane potpuno nebitna tema za koju oni nemaju vremena. Nažalost, to je bila njihova dosadašnja praksa", kazao je Vučinić.

Dodaje da Radnička partija ima dužnost prema svim građanima Crne Gore da ukaže na to da su neki funkcioneri prethodnog režima po povlašćenim cjenama kupovali nekretnine čija je vrijednost za 25 miliona manja od tržišne vrijednosti tih nekretnina. 

"Prema nekim proračunima, tih 25 miliona bi bilo dovoljno da se u naredne dvije godine uplaćuje povećanje penzija u Crnoj Gori", kazao je Vučinić.

Osvrnuo se i na prepisku na Sky aplikaciji.

"Na kraju, moramo se osvrnuti na dio “Sky” prepiske u kojoj se kaže: “Nema besa kad je puna kesa”. Građani dobro znaju da je kesa do sada bila puna samo zvijezdama “Sky” aplikacije i članovima bivšeg režima, a mi im ovim putem poručujemo da je došlo vrijeme da se vrati u “kese” građana ono što se godinama unazad otimalo", zaključio je Vučinić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније