Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

23. 07. 2022. 21:20 >> 21:18
1

DEMOKRATSKA CG

"Napadamo nedemokratsku koaliciju iza koje se krije DF"

U prirodi Demokratske Crne Gore nije da se služi širenjem neistina, a kako napominju u odgovoru Demokratskom frontu, napadaju nedemokratsku koaliciju URA-SNP-DPS iza koje se krije i ova partija i sa kojom pravi dogovore i sarađuje.

"Demokratska Crna Gora se služi činjenicama i istinom, ma koliko ona bolna bila po drugu stranu. Postavljamo jednostavno pitanje: "Da li su u Bordu EPCG smijenjeni naši kadrovi i umjesto njih izabrani kadrovi DPS-a, dok je vaš kadar ostao na istom mjestu?" Isti slučaj je i u UO brojnih drugih preduzeća. Suština demokratske politike treba da se zasniva na istini, koju mi vama plasiramo. Ukoliko istinu doživljavate kao napad problem je u vama. Istina koju koristimo protiv vaših napada preko vaših medija iza kojih se krijete, jeste samo odgovor potkovan činjenicama", naglašvaju u Demokratama.

Kako su istakli, napadaju nedemokratsku koaliciju URA-SNP-DPS iza koje se krije i DF i sa kojom se dogovara i sarađuje.

"Vaša tijesna povezanost sa tom nedemokratskom koalicijom jasno je vidljiva da ste saučenik u smjenjivanju našeg kadra, a kao nagradu za takav vid saradnje dobijate fotelje za vaše ljude.
Ukoliko smatrate da će hiljadu puta ponovljena laž postati istina, varate se. Obmanjivanje javnosti nije lijep manir, pa tako i ovoga puta u saradnji sa svojim partnerima Abazovićem i Jokovićem aludirate na to da su Demokrate nastale iz SNP. Demokrate su nastale isključivo iz naroda i u redovima Demokrata se nalaze ljudi svih vjera i nacija sa ovih prostora koji imaju zajednički cilj, a to je srećna i zadovoljna Crna Gora", ističu u saopštenju.

Očekivali su, kažu, da DF stane u zaštitu nelegitimnom potpredsjedniku Vlade Jokoviću, jer su sa njim izabrali desetak pomoćnika ministara iz redova DPS-a, sa kojima su smijenili kadrove Demokrata.

"Još jedna istina je ta da ste zajedno sa njima izabrali pomoćnika direktora ANB-a koji je iz redova DPS-a, kao i glavnog inspektora iste institucije koji je izvršilac nekoliko krivičnih djela. Između Demokratske Crne Gore i URA-e nije se desilo ništa. Svako je otišao svojim putem. Mi smo ostali sa narodom, a vi ste Abazovića odveli kod vašeg šefa u Beograd, a vaš šef ga odveo u Tiranu, da bi krajnja stanica bio DPS. Dakle, to je sve što se desilo. Razumijemo vas da teško zaboravljate Krivokapića zbog kojeg ste predali vlast u ruke DPS-u, ali ste vrlo brzo zaboravili da je on vaš kadar iza koga se Nova sakrila na prethodnim parlamentarnim izborima. I tačno je da je ta Vlada birala neke kadrove bivšeg režima i to vam je tada smetalo. Ali vam sada ne smeta što ova nelegitimna Vlada bira 2/3 kadrova bivšeg režima. Naravno da vam ne smeta, jer se ne smjenjuje vaš kadar. Vaše ćutanje na ovo pokazatelj je da je raspodjela fotelja mnogo bitnija od potreba naroda. Naroda koji je očekivao da Crna Gora krene ka prosperitetu", napominju u Demokratama.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније