Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

04. 07. 2022. 13:03 >> 13:00
4

SD POZIVA

"Državotvorne partije da uskrate podršku Abazoviću"

Večerašnji protest koji grupa građana organizuje u 20 sati ispred zgrade Vlade u Podgorici potpuno je opravdan i Socijaldemokrate će se, kada je riječ o ovako važnim pitanjima, uvijek odazvati pozivima građana, saopštio je generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović.

On je saopštio kako je sasvim jasno da "premijer Dritan Abazović ima jasan cilj - potpisivanje ovakvog ugovora sa SPC koji znači klasičnu izdaju Crne Gore i njenih vitalnih državnih interesa".

"Tome u prilog govori i njegov stav da, što se radne verzije ugovora tiče, on tu ništa ne bi mijenjao. Abazović je zato i doveden, da ponizi Crnu Goru i dovrši ono što njegov prethodnik, Zdravko Krivokapić, nije uspio da postigne", navodi Čelanović.

Socijaldemokrate, kako je rekao, "još jednom pozivaju državotvorne partije da, koliko je danas, učine korak ka sprječavanju ovakve sramne izdaje naše domovine".

"Krajnje je vrijeme da otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi i već noćas promijene društvo - da umjesto sa Abazovićem unutar zgrade Vlade budu sa građankama i građanima, iskrenim patriotama, na protestu ispred Vlade", poručio je Čelanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније