Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

26. 05. 2022. 13:30 >> 13:28

SASTAO SE SA MAROVIĆ

Zelioli: Nova Vlada najinkluzivnija do sada

Nova Vlada je najinkluzivnija do sada u cijeloj istoriji Crne Gore, ali je važno u narednom periodu jačati politički dijalog, poručio je ambasador Italije u Crnoj Gori, Luka Zelioli, koji se danas sastao sa potpredsjednicom Vlade i ministarkom evropskih poslova, Jovanom Marović.

Kako je saopšteno, Marović je upoznala sagovornika sa ključnim ciljevima i zadacima Vlade u okviru pristupnih pregovora s EU i prioritetima rada Ministarstva evropskih poslova, i zahvalila na kontinuiranoj podršci koju Italija pruža Crnoj Gori u svim oblastima, a posebno u okviru procesa evropske integracije.

Ambasador Zelioli je čestitao i poželio uspjeh ministarki Marović i njenom timu istakavši da je Vlada Italije otvorena za predloge za saradnju i u narednom periodu, te da imaju visoka očekivanja od Crne Gore.

Sagovornici su se saglasili da fokus u narednom periodu treba da bude na vladavini prava i dobijanju završnih mjerila u poglavljima 23 i 24, zaključuje se u saopštenju Generalnog sekretarijata Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније