Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ TVCG ]

21. 05. 2022. 15:52   >>  16:36 11

KRIVOKAPIĆ

Crnu Goru što prije uvesti u EU

Crna Gora je od sticanja nezavisnosti napredovala, ali i propustila mnoge šanse, poručio je ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić povodom Dana nezavisnosti. Ipak naglašava da ne treba plakati za prolivenim mlijekom, već je potrebno Crnu Goru što prije uvesti u Evropsku uniju kako bi obezbijedili standard i bolji život naših građana.

"Crna Gora bi bila mjesto susreta raznih zlih ideologija da nijesmo punopravna članica NATO-a, sada je bitno u EU obezbijediti demokratski standard, a time i mnogo bolji život naših građana. Da smo danas u EU dvadeset puta bismo više pomoći dobijali od EU po glavi građana", kazao je Krivikapić i ukazao na susjednu Hrvatsku.

"Pogledajmo Hrvatsku, šta to za nju znači, i to su te propuštene prilike, to je to istorijsko vrijeme koje nijesmo ugrabili, ali sada je prilika i sada je moramo ugrabiti da budemo u tom roku od dvije do tri godine u završetku pregovora, samim tim, suštinski punopravni član. Ja poslije svega što znam o stvaranju nezavisne Crne Gore, atlanske Crne Gore, imam puno uvjerenje da mi to možemo. Da je to cilj koji je ostvariv", kazao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније