Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

16. 05. 2022. 17:15 >> 17:24
1

4. I 5. SEPTEMBRA

Zirojević: SD će tražiti pokretanje parlamentarne istrage o dešavanjima na Cetinju

Socijaldemokrate će u narednim danima u skladu sa Poslovnikom Skupštine Crne Gore pripremiti sve što je potrebno za pokretanje parlamentarne istrage o dešavanjima 4. i 5. septembra prošle godine na Cetinju, napisao je portparol SD-a Nikola Zirojević na svom Tviter profilu.

"Nijesmo zadovoljni reakcijom nadležnih organa u ovom slučaju koji prate brojne kontroverze i brojna pitanja na koja javnost još uvijek nije dobila odgovor", naveo je on.

On je dodao da za ovu inicijativu očekuju podršku većine poslanika u Parlamentu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније