Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

30. 04. 2022. 11:22 >> 12:15
5

PORUKE SE SKUPA

"CG uspjela da prevaziđe maligni uticaj Rusije"

U odbranu crnogorske slobode i prava države na izbor sopstvene budućnosti, utkane su vjekovne borbe i žrtve za državno dostojanstvo, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković na otvaranju međunarodne bezbjednosne konferencije, koju je organizovala ta partija.

Panel diskusiju na temu: Agresija Ruske Federacije na Ukrajinu i reakcija Zapadnih partner otvorio je Oleksandr Polishchuk, zamjenik ministra odbrane Ukrajine koji je istakao da je Crna Gora uspjela da prevaziđe maligni uticaj Rusije.

“U ime ministarstva odbrane Ukrajine želim da se zahvalim svim građanima Crne Gore zbog uvođenja sankcija Rusiji. Ovih dana pravi prijatelji dijele ove teške trenutke sa nama. Ukrajinci vide sve i mi ćemo znati da to cijenimo. Još jednom zahvaljujem ljudima Crne Gore što su uz nas u ovim teškim trenucima”, kazao je Polishchuk.

U Podgorici se danas održava Konferencija, koju je organizovala Komisije za odbranu i bezbjednost DPS-a na temu: Regionalna i globalna bezbjednosna kriza u kontekstu agresije Rusije na Ukrajinu.

Prilog: Dijana Drašković, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније