Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

29. 04. 2022. 13:45 >> 13:49
6

MILATOVIĆ PREDAO DUŽNOST ĐUROVIĆU

"Ništa nije važnije od naše CG"

Bivši ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović predao je dužnost novom šefu tog resora Goranu Đuroviću. Oni su zajedno poručili da ništa nije važnije od Crne Gore.

Milatović je dočekao Đurovića i poželio mu uspjeh u radu.

"Moj stav o formiranju nove Vlade je poznat. Uprkos tome, kao profesionalac, danas sam u Ministarstvu ekonomskog razvoja dočekao novog ministra Gorana Đurovića i poželio mu uspjeh u radu na ovoj odgovornoj funkciji. Ništa nije važnije od naše Crne Gore, od koje nikada neću odustati. Za neke nove pobjede", napisao je Milatović na Tviteru.

Đurović je zahvalio Milatoviću na, kako je kazao "ljudskom i korektnom činu".

"Velika zahvalnost Jakovu Milatoviću na ljudskom i korektnom činu primopredaje dužnosti. Želim mu sreću i uspjeh na ličnom i profesionalnom planu. Saglasan, ništa nije važnije od naše Crne Gore", napisao je Đurović na Tviteru.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније