Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

28. 04. 2022. 22:44 >> 22:50

RADNIČKA PARTIJA

"Čvrsto na braniku prava radnika i zaštite osnovnih sloboda"

Radnička partija, povodom predstojećeg praznika rada i dana osnivanja stranke, 1.maja, organizovala je svečani prijem u Podgorici. Predsjednik partije i poslanik Maksim Vučinić rekao je da ostaju nepokolebljivo i čvrsto na putu zaštite prava radnika i osnovnih ljudskih prava i sloboda. 

"Kada smo 2015. godine krenuli tim putem, znali smo koje ćemo sve izazove imati pred sobom. Znali smo šta je sve sada već pali režim uradio Crnoj Gori,  i danas smo više nego ikad sigurni smo u snagu naše ideje i našeg programa", kazao je Vučinić. 

On je podsjetio da je osnivač stranke Janko Vučinić bio uvijek na braniku prava radnika u Crnoj Gori. 

"Poseban izazov predstavlja rasvjetljavanje sumnjivih privatizacija u Crnoj Gori. Moramo znati istinu", rekao je Vučinić. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније