Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

19. 04. 2022. 13:35 >> 13:36
1

DPS NIKŠIĆ

Za 11 porodica baraka Prvoborca obezbijediti adekvatne uslove za život

Klub odbornika Evropski tim za Nikšić podnijeće inicijativu novom vlasniku zemljišta na kome se nalaze barake, predsjedniku Opštine i SO Nikšić da se investitor, koji prema saznanjima koje su dobili DPS-u od stanara, planira izgradnju zgrada na tom zemljištu, oslobodi plaćanja komunalija na račun stanova koji bi bili dodijeljeni stanarima baraka.

"Danas su Nikšić i cijela Crna Gora ostali zgroženi pred scenama izbacivanja iz stana starca Vasa Terića, kao i načinom na koji je to izvršeno, pod jakim policijskim snagama.
Kao društveno odgovorna partija zalažemo se za sprovođenje svih zakona, sudskih presuda, ali ljudski životi i dostojanstvo pojedinca moraju biti prioritet. Stoga pozivamo nadležne da omoguće Teriću i ostalim porodicama iz baraka Prvoborca, da ostanu u njima dok se ne nađe adekvatno rješenje", navodi se u saopštenju DPS-a.

Poručuju da ih ne interesuju nikakve političke priče, ni ko je investitor, ni ko je predsjednik Opštine, već isključivo da se problem 11 ugroženih porodica što prije riješi, kako ne bi ostali na ulicu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније