Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

11. 04. 2022. 20:27 >> 20:41
4

DEMOKRATE

"Da nam je stalo do fotelja bili bismo dio izdajničkog projekta sa SNP-om"

Da je Demokratama stalo do fotelja i funkcija, bili bi u prevarantskom i izdajničkom projektu sa SNP-om, poručuju u ovoj partiji, reagujući na optužbe SNP-a da se Demokrate ponašaju, kao i DPS, dijeleći sredstva iz državnih preduzeća svojim kadrovima.

"Da nam je stalo do fotelja i funkcija, na svakih 15 minuta bismo gazili sopstvenu riječ, kao što vi pred očima cijele Crne Gore gazite svoju javnu riječ da ni SDP ni SD ne mogu u vladu. Da nam je stalo do fotelja i funkcija, trpjeli bismo poniženja od DPS-a, SD-a i SDP-a, baš kako ih vi svakodnevno trpite", navodi se u reagovanju Demokrata.

Kako dodaju, nekad je SNP bio partija, danas minorna grupa rukovodilaca, svjesni da su u potpunosti prezreni od naroda. Nekad partija sa širokom i snažnom podrškom naroda Crne Gore, zarad funkcija uspjela je da proda decenije muke i golgote svojih članova i simpatizera koji su davno mogli otići u zagraljaj DPS-u zarad interesa.

"I takva grupica pokušava da prigovori nekom nešto o zapošljavanju?! Opštine koje ste vodili su završavale kao milionski dužnici i zavisnici od egalizacionog fonda, a kancelarije tih opština su kao košnice gdje je pronaći slobodnu stolicu najveći izazov zaposlenom. I pored toga što im se funkcioneri i dan danas nalaze na čelnim pozicijama brojnih najznačajnijih crnogorskih institucija, kao na primjer u Pošti Crne Gore ili EPCG, krenuli su u rušenje slobode osvojene 30. avgusta zato što je Vlada smijenila jednog funkcionera ili mu nije produžila mandat. Politička mizerija nepostojećeg principa, kojoj sve što je preostalo jeste da se sakriva iza imena nekada velike partije s kojom danas dijele samo logo", naglšavaju U Demokratama.

Poručuju da ako u SNP-u smatraju da je prekršen bilo koji zakon ili propis podnesu prijavu, ili zaćute i prestanu sa blaćenjem časnih ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније