Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

26. 03. 2022. 12:47   >>  12:51 3

MOŠKOV

"Jokić krio dokumenta za ucjenu odbornika"

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Kotor Neđeljko Moškov kaže da je svaki potez u vaterpolo klubu "Primorac" radio u dobroj vjeri, te da je spreman sda odgovara jednako pred organima kluba i tužilaštva,zbog optužbi predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića. Istakao je da je prijava je još jedan dokaz da je Jokić prikupljao i krio po fiokama dokumenta, kako bi pokušao da vrši pritisak na sve odbornike i funkcionere DPS-a.

Jokić je juče Vrhovnom državnom tužilaštvu i Specijalnom državnom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Neđeljka Moškova iz Kotora i NN lica zbog, kako je predstavio, lažnog predstavljanja, sklapanja nezakonitog ugovora, te određivanja naknade bez ovlašćenja. Jokić je rekao da je Moškov kao predsjednik Skupštine VPK Primorac potpisao Ugovor o angažovanju stručnjaka iz oblasti sporta za obavljanje funkcije predsjednika kluba u VPK "Primorac" sa Mlađanom Janovićem, 1. jula 2020. godine, iako tada on uopšte nije bio na toj funkciji.

“Za razračunavanje sa političkim protivnicima Vladimir Jokić se koristi metodama na kojima bi mu pozavidjeli i mafijaši. Podnijevši protiv mene krivičnu prijavu u vezi s ugovorom koji sam kao predsjednik Skupštine vaterpolo kluba "Primorac" potpisao, konačno je pokazao kako se na perfidan način koristi ucjenama”, Kazao je Moškov.

On je kazao da će Jokić tužilaštvu odgovarati zašto je ugovor, koji mu je očigledno poznat od ranije čuvao do sad, “nakon što je tri odbornika DPS-a ubijedio da podlegnu njegovom pritisku”.

“Da li je taj ugovor možda želio da iskoristi kao vid pritiska na mene, u varijanti da mu nije prošla prljava rabota sa političkom korupcijom koju je sproveo sa naša tri odbornika? Ova prijava je još jedan dokaz da je Vladimir Jokić prikupljao i krio po fiokama dokumenta, kako bi najprljavijim metodama pokušao vršiti pritisak na sve odbornike i funkcionere DPS-a, samo da bi sačuvao funkciju”, kazao je Moškov.

Tvrdi da je svaki potez u vaterpolo klubu "Primorac" radio u dobroj vjeri.

“Jedno je sigurno - ako misli da će mašući prijavama, parama ili ucjenama uspjeti kod mene, u onome što je uspio kod troje ljudi, koji su zbog ličnog ili tuđeg interesa izdali principe sa kojima su do juče živjeli, na to može odmah da zaboravi”, kazapo je Moškov i dodao:  

“Mora Jokić i slični njemu da shvati da, iako je naišao na trulu granu, članovi DPS-a ne podliježu tek tako pritiscima i ucjenama i ne izdaju izbornu volju svojih glasača, što se ne bi moglo reći za neke njegove kolege iz nove odborničke većine.”

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније