Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

22. 03. 2022. 18:28 >> 06:47
13

IVANOVIĆ ZA PORTAL

"SNP ostaje pri stavu da DPS, SD i SDP ne mogu u vladu"

Šef kluba poslanika Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Dragan Ivanović rekao je Portalu RTCG da ta stranka odlučno ostaje pri stavu da DPS, SD i SDP ne mogu biti sastavni dio manjinske vlade. On je naveo da te stranke mogu da podrže manjinsku vladu ali ne mogu, po sudu SNP-a, biti njen dio.

"Mi smo iznijeli stav pred Glavnim odborom i rekli da smo uslovili ulazak u manjinsku vladu time da DPS, SD i SDP ne mogu biti sastavni dio vlade, a normalno njihova podrška da. To je stav koji zastupamo i tu smo potpuno jasni i principijalni do kraja", poručio je Ivanović. 

Predsjednik kluba poslanika SNP-a je istakao da rasplet vezano za predloženi sastav manjinske vlade očekuje do završetka lokalnih izbora, to jest, do kraja sedmice. 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније