Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj. [ Portal RTCG ]

22. 01. 2022. 08:46   >>  09:04 30

BOROVINIĆ BOJOVIĆ

"Zaprepašćena stavom Abazovića, osjećam žal"

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović kazala je da je iznenađena inicijativom za izglasavanje nepovjerenja Vladi i stavom vicepremijeraDritana Abazovića. Smatra da je sve jedan blef i osjeća žal zbog toga, saopštila je u Jutarnjem programu TVCG.

“Ja lično mogu da kažem iz svog ugla, sarađivali smo sa gospodinom Abazovićem veoma blisko. Učestvovao je u svim projektima te Vlade. Sve rezultate predstavljali smo zajednički. Nikada na moju adresu nije uputio ni jedan negativan komentar. Uvijek je bio saglasan, ne samo sa mojim aktivnostima, već i sa onim koje su negdje bliže njegovom, da kažem, užem separatu kao što je Evropa sad. Iznenađena sam, zaprepašćena, žao mi je zbog toga”, kazao je ona

Smatra da je Abazović ušao u neku vrstu zablude.

“Nenormalno je da je nakon usvajanja budžeta, povećanja plata od 40 odsto, toliko projekata pred nama, sa nultom korupcijom i u korist jedino građana, potpuno je apsurdno očekivati da se sada na velika vrata vraća bivši režim koji je radio potpuno suprotno od toga”, kazala je Borovinić Bojović.

Istakla je da su rezultati vlade rezultat nulte korupcije sa predanim radom.

“Nemoguće da prije nas nijesu znali kako ovo da urade. Nijesu to nikakvi čarobni štapići, kad se stvarno iskreno želi i hoće, nego su interesi bili drugačiji”, kazala je ona.

Istakla je da će djela da sude i da je jedina želja ove Vlade bila da pomogne Crnoj Gori. .

“Ne vidim da je rješenje ovo što nam nudi gospodin Abazović. Zaista ne mislim da je to evropski put kojem treba da teži Crna Gora. Mislim da je to jedan blef. Iskreno osjećam žal zbog toga jer smo imali ideju koja je sigurna budućnost za Crnu Goru, a to je ono što je nama najvažnije”, istakla je ministarka.  

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније