Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V./PVInformer ]

11. 01. 2022. 19:57   >>  20:00

POLICIJA REAGOVALA

Polomljeno staklo na kancelariji pljevaljskog odbora URA

Veliko staklo na kancelariji opštinskog odbora Građanskog pokreta URA u Pljevljima je polomljeno, a policija radi na identifikaciji počinilaca napada. U jutarnjim časovima administrativna radnica pri dolasku na posao primjetila je slomljeno veliko staklo na kancelariji pokreta URA u Pljevljima i o tome odmah obavjestila rukovodice ovog političkog subjekta i Centar bezbjednosti Pljevlja.

Kako prenosi "pvinformer", pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja su izvršili uviđaj.

Iz pljevaljskog odbora URA nijesu željeli da daju izjavu sve dok nadležni policijski organi, kako su kazali, ne utvrde ko je počinilac ovog vandalskog čina. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније