Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

31. 12. 2021. 11:13 >> 11:17
6

PRAVA CRNA GORA

Podrška građanima Berana koji brane izbornu volju

Iz Prave Crne Gore su čestitali građanima Berana koji su sinoć, na sličan način kao prije dvije godine kada je počela odbrana svetinja, izašli, kako ističu u ovoj patiji, iz komfora ćutanja o politici i djelovanju nekih članova vladajuće većine i na blokadama ulica pokazali kako se brani pobjeda.

"Čestitamo ljudima kojima ministarka Vesna Bratić nije politički isto što i Draginja Vuksanović i kojima ova Vlada nije isto što i sve dosadašnje vlade u Crnoj Gori. Čestitamo im što su napustili toplinu svojih domova u trenutku kada drugi guše njihov glas i njihova izborna prava u zamjenu za Memorandum i zaštitu DPS-a. Narod je umoran od trgovine, ali narod je željan i dalje pobjede koja mu se desila 30. avgusta", navodi se u saopštenju.

Građani Berana su, kako naglašavaju, podsjetili kako se osvaja, zaslužuje, ali i kako se brani pobjeda.

"Pozivamo svoje kolege iz parlamentarne većine da što prije pocijepaju akt trgovine pobjedom 30. avgusta zvani Memorandum i da se okrenu braći radi ljudi koji su svojim srcima iznijeli pobjedu. Prava Crna Gora će biti uz narod koji se ujedinio i koji zna ko su njegovi predstavnici, a ko agenti DPS-a i potpisnici Memoranduma i promjene izborne volje. Sinoć je blokirano Berane i ako ne bude blokirana trgovina pobjedom 30. avgusta, Prava Crna Gora će založiti svu svoju političku snagu i žrtvu da blokira sve drugo do čega je stalo agentima DPS-a i nekoj novoj većini za koju apsolutno niko u Crnoj Gori nije glasao 30. avgusta", poručuju u Pravoj CG.

Građani Berana blokirali su sinoć put Berane - Bijelo Polje, u znak podrške ministarki Vesni Bratić i ministrima Aleksandru Stijoviću i Đorđu Raduloviću zbog izglasavanja njihove smjene od poslanika u Skupštini Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније