Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ Mina ]

19. 12. 2021. 18:00   >>  18:56 3

DEMOKRATE

Svi zakoni koje je predložila Vlada na sjednici parlamenta

Na plenumu se dva mjeseca radi predano i nema praktično nijednog zakona koji je predložila Vlada, a da nije na sjednici parlamenta, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Iz te partije su, u reagovanju na izjavu vicepremijera Dritana Abazovića da ukoliko budžet ne bude izglasan, parlamentarna većina ne postoji, naveli da je on pripremio izgovore za eventualno prekrajanje izborne volje građana.

“Abazović misli da će njegove obmane, ako ih više puta ponovi, postati istina, a neće ma koliko vikao dok ih izgovara, jer je narod shvatio suštinu prevare na kojoj se, izgleda, predano mjesecima radi”, kazali su iz Demokrata.

Oni su kazali da Abazović želi da okupira politički prostor.

“Dok je Demokrata biće kako građani traže. Dug je spisak Abazovićevih političkih fantazija, ucjena i obmana, s kojima drži za taoce i građane i partnere iz trenutne parlamentarne većine, nevješto pokušavajući da prenese i krivicu i odgovornost na druge”, rekle su Demokrate.

Oni su poručili da se dva mjeseca predano radi u plenumu bez dana predaha, dodajući da nema nijednog zakona u fiokama.

“Nema praktično niti jednog zakona koji je predložila Vlada, a da nije na ovoj sjednici Parlamenta. Moduće je da Abazović kleveće i napada zbog obaveza koje je preuzeo - da izigra izbornu volju građana i sruši vladu”, kazale su Demokrate.

Oni su kazali da je Abazović pripremio izgovore za eventualno prekrajanje izborne volje građana.

“Predstava se ne odvija po notama jednog od najvećih ucjenjivača u istoriji parlamentarizma, koji misli da sa par procenata podrške vrijeđa, kleveće, omalovažava i podmeće drugima”, navele su Demokrate.

Oni su rekli da je svako, ko priprema izdaju izborne volje građana, spreman da beskrupulozno obmanjuje i podvaljuje.

“Ako ste se dogovorili, pošteno priznajte da ste se dogovorili sa Demokratskom partijom socijalista, a ćemo vam pokazati šta je demokratija i poštovanje izborne volje građana”, zaključile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније