Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 12. 2021. 15:08   >>  15:14 8

NA PREDLOG DF-A

Prvo će raspravljati o nepovjerenju Vladi

Na sjednici Skupštine koja počinje u podnedjeljak, prvo će se razmatrati inicijativa opozicije o nepovjerenju Vladi, odlučio je Kolegijum predsjednika Skupštine, odlučio je Kolegijum predsjednika Skupštine. To je Radiju Crne Gore potvrdio šef Poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović.

Da predlog opozicije bude prva tačka sjednice tražio je DF. 

“S obzirom na to da je URA danas za predsjednika DIK-a podržala kandidata DPS-a, smatramo da je neophodno da se prije rasprave o budžetu i drugim zakonima raščisti da li je ta stranka i formalno u koaliciji sa DPS-om, pošto stalno sa njima glasa protiv predloga ostalih članica parlametarne većine,” rekao je Radunović za Radio Crne Gore.

Milica Mandić, RCG 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније