Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

25. 10. 2021. 16:18 >> 16:19
3

OO PLJEVLJA

"Reformski put DPS-a nema alternativu"

Reformski put DPS-a nema alternativu, ocijenjeno je na devetoj Opštinskoj izbornoj konferenciji te partije u Pljevljima i poručeno da će ta partija spriječiti dalje urušavanje Crne Gore.

“Građanima i delegatima je poslata poruka da reformski put DPS nema alternativu i da predstavlja jedini mogući put izborne pobjede na lokalnim izborima koji bi u našem gradu trebalo da se održe na proljeće sljedeće godine”, navodi se u saopštenju.

Kako navode u saopštenju, Opštinskom izbornom konferencijom DPS u Pljevljima, nastavljen je trend kadrovskog osnaživanja partije.

Na konferenciji je učestvovalo 154 delegata koji su izabrali novi saziv Opštinskog odbora. Odbor će osim novoizabranih 80 članova činiti i 18 odbornika naše partije iz Skupštine opštine Pljevlja.

Šef Kluba poslanika Danijel Živković koji je rekao da je DPS, nakon prošlogodišnjih izbora ustupila svoje mjesto političkim protivnicima koji su dobili potrebnu većinu, ali da godinu dana poslije toga, kako je kazao “vidimo kako se oni ponašaju, šta znaju i koliko su spremni dobro da rade”.

“Ja ne znam nijednog građanina Crne Gore, bez obzira kako politički razmišlja, kako se nacionalno osjeća, da ne vidi ispred sebe kako se na djelu sistemski sprovodi rušenje osnovnih elementarnih vrijednosti koje smo gradili prethodnih 25 godina. Ne poznajem nijednog građanina koji će reći da ovi koji su sada na vlasti ne rade na sistemskom urušavanju Crne Gore, u svim oblastima, obrazovanju, kulturi, sportu, ekonomiji, finansijama, bezbjednosti, čime je potpuno urušen evropski put”, zaključio je Živković.

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović rekao je da će ovo biti jedina Vlada koja će se samouništiti i pozvao sve prisutne da pomognu i istraju u tome da se skrati vrijeme uništenja Crne Gore.

“Kada govorimo o ekonomiji vidimo da je stopa nezaposlenosti na istorijskom maksimumu od 25%, imamo poskupljenje cijena životnih namirnica i cijena goriva koje nam je svojom licemjernošću i nedobronamjernošći ova Vlada servirala. Kojeg god dijela društvene sfere se dotaknemo, vidimo da ova Vlada nije ostvarila nijedan rezultat i benefit za naše građane, već čega god se dohvatila, ona je to uništila”, poručio je Bogdanović.

Kako je saopšteno iz DPS-a na sjednici je konstatovano da se svakog dana na primjeru može vidjeti kako se ponaša jedna, kako kažu, bahata vlast.

“Vlast koja pokušava ucjenama i ultimatumima da se rasporedi na određena mjesta u namjeri da na taj način predstavi sebe kao zaštitnike interesa građana Crne Gore”, saopšteno je iz DPS-a.

Osim Živkovića i Bogdanovića, konferenciji su prisustvovali koordinator ispred Predsjedništva DPS Aleksandar Žurić, koordinator ispred Izvršnog odbora Arsenije Boljević, predstavnici koalicionih partnera iz BS i SD, kao i drugi gosti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније