Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

15. 10. 2021. 14:57   >>  14:59 2

FILIPOVIĆ

"Abazović kompromitovao instituciju koju predstavlja"

Današnja izjava potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da je, po pozivu, posjetio u UIKS-u osuđenog za najteža krivična djela Ljuba Bigovića predstavlja nezapamćen skandal u uporednoj regionalnoj i međunarodnoj praksi, kazao je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Slobodan Filipović.

Filipović dodaje da je nezabilježeno da u državi vladavine prava potpredsjednik Vlade i koordinator svih službi bezbjednosti, ide na noge osuđenom pripadniku mafije, bez obzira na razloge koji su mu stavljeni na sto.

"Potpredsjednik navodno famozno pismo trebalo je da preda nadležnom tužiocu na dalje postupanje kako bi poštovao međusobne nadležnosti i podjelu vlasti. To bi bio doprinos vladavini prava, snaženju institucija, a time i države Crne Gore. Ovako, postignuta je samo još jedna bezbjednosna lakrdija i kompromitacija države u izvođenju potpredsjednika Vlade Abazovića", kazao je Filipović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније