Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

21. 09. 2021. 13:40   >>  13:41 5

POČASNA GARDA ZA ABAZOVIĆA

Položen vijenac u mauzoleju Ataturka

Na početku trodnevne posjete Republici Turskoj, potpredsjedniku Vlade Crne Gore dr Dritanu Abazoviću upriličena je čast da sa počasnom gardom Vojske Republike Turske položi vijenac u mauzeloju Anktabir, posvećenom osnivaču moderne turske države Mustafi Kemalu Ataturku u Ankari, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"U prisustvu počasne garde Republike Turske, potpredsjednik Abazović položio je vijenac na grob prvog predsjednika moderne Turske, prozapadnog reformatora i sekulariste", navodi se u saopštenju.

Iz Vlade podsjećaju da se u sklopu trodnevne posjete, potpredsjednik Abazović danas sastaje sa potpredsjednikom Republike Turske Fuatom Oktajem, ministrom unutrašnjih poslova Sulejmanom Sojluem, komandantom turske Žandarmerije Arifom Ćetinom i rukovodstvom Nacionalne policije Turske.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније