Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 08. 2021. 16:33 >> 16:33
2

DAMJANOVIĆ

Političke promjene nijesu donijele ništa dobro CG

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović kazao je da političke promjene nijesu donijele ništa dobro Crnoj Gori.

Damjanović je kazao da političke promjene nijesu donijele ništa dobro Crnoj Gori i da njima nijesu zadovoljni ni konstituenti izvršne vlasti.

"Ali oni satisfakciju pronalaze u činjenici da imaju mogućnost da u državnoj upravi uhljebljuju svoj kadar", navodi Damjanović.

On je, kako se navodi u saopštenju, povodom godinu dana od političkih promjena, lideru Demokrata Aleksi Bečiću poklonio kompas.

"On je albanskom, bošnjačkom, srpskom i crnogorskom političaru Bečiću odlučio da pokloni kompas kako bi se lakše snašao jer su on i njegove Demokrate izgubljeni u vremenu i prostoru. Damjanović je izrazio očekivanje da će kompas lideru Demokrata pomoći da konačno pronađe pravac i put djelovanja što nažalost do sada nije imao", navodi se u saopštenju CKM-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније