Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Autor: RTCG Portal ]

03. 08. 2021. 08:38 >> 20:31
15

JANOVIĆ SMATRA

CG potrebna stabilnija politička većina

Poslanik DPS-a Nikola Janović ocijenio je nestvarnim da je od samog konstituisanja parlamentarne većine počela politička kriza u Crnoj Gori, te da je jedini zajednički imenitelj ljudi na vlasti mržnja prema bivšoj vlasti.

Janović je u Pregledu štampe Jutarnjeg programa TVCG rekao da Crnoj Gori treba stabilnija politička većina i ozbiljniji politički sastav koji će da vodi zemlju.

"Treba vlada, a ova to nije, koja može Crnu Goru da uvede u Evropsku unija, i prije svega treba vlast koja će prestati da dijelu Crnu Goru", rekao je Janović.

Crna Gora je, kaže Janović, zaglavljena u svakodnevnom sukobu na relacijama vladajuće većine. Podsjeća da Vladu u parlamentu podržava 14 poslanika, a da ona i dalje funkcioniše.

"Sve to ukazuje da je ovo neodrživo stanje. U nekom narednu periodu zbog građana Crne Gore potrebno je da se stvari iskristališu", ocijenio je Janović.

Komentarišući turističku sezonu, Janović je rekao da svakog od nas treba da raduje ima turista i da je sezona u jeku. 

Pitanje je da li se nakon kovid godine trebalo ići na masovni turizam, ili na kvalitet koji se odnosi na visokoplatežne goste sa zapada.

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније