Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 07. 2021. 15:25 >> 15:27
1

OO DPS BUDVA

"Vrijeme je da ode cirkus iz našeg malog grada"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva poručio je predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću da su njegovi karikaturalni javni istupi, kojima neumorno zasmijava region, prošlost, te da je vrijeme da ode cirkus iz našeg malog grada.

"'Kralju kraljevo, bogu božije', opet je 'zatrubio' Carević, očigledno opijen bukom orkestra limenih instrumenata, Zaboravio je "samo" na činjenicu da je upravo on prvi u redu za vraćanje otete imovine, kao apsolutni šampion ovog sporta koji je uspio da na sebe uknjiži nedostižnih 500.000 m2 državnog zemljišta", istakli su u saopštenju.

Što se tiče otimanja zemljišta države Crne Gore, poručuju Careviću da je sa tom praksom završeno 21. maja 2006, te da će se stvari u narednom periodu na ovu temu odvijati isključivo u smjeru suprotnom od ovog kojeg on priželjkuje.

"I na kraju ono najvažnije - neka pažljivo pročita reagovanja koja su mu istim povodom uputili (dojučerašnji) koalicioni partneri. Tamo će naći spisak razloga za svoje skorašnje razrješenje sa funkcije predsjednika Opštine. Biće mu jasnija sopstvena pozicija koju će teško odbraniti sa 'većinom' od 11 odbornika", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније