Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 05. 2021. 19:17   >>  19:17 1

IZ DPS-A PORUČUJU

"I premijer se priključio funkcionerskoj kampanji"

Opštinski odbor DPS Herceg Novi saopštio je da se i predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić pridružio kampanji u susret lokalnim izborima.

"Želimo da vjerujemo današnja posjeta predsjednika Vlade Bijeloj, nema nikakve veze sa predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom. Želimo da vjerujemo da je premijer Krivokapić danas, isti onaj gospodin Krivokapić koji je do juče kritikovao vlast. Ali nije, jer današnji gospodin Krivokapić besprizorno zloupotrebljava državne resurse zarad lične promocije i podrške koju je kao premijer dao jednoj političkoj grupaciji. Riječi kritike odnijela je bura"

Premijer Zdravko Krivokapić je danas, sa ministrom ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ratkom Mitrovićem i francuskim ambasadorom Kristijanom Timonijeom, obišao Brodogradilište u Bijeloj, koje je prepoznato kao jedna od četiri crne ekološke tačke u Crnoj Gori.

"Moguće je da aktuelni premijer i ministar Mitrović misle da se ekološka remedijacija može završiti na način kako su izgradili kuće i zgrade - bez dozvola i saglasnosti. Bilo bi dobro da su to objasnili građanima Bijele, umjesto što su pokušali da prigrabe tuđe rezultate, jer crnogorska javnost veoma dobro zna da je još 2014. tadašnja Vlada sa Svjetskom bankom zaključila Ugovor o zajmu za sanaciju ove i još nekoliko ekoloških tačaka. Zna i da je prethodna Vlada u junu 2018. potpisala Ugovor o izvođenju radova na remedijaciji lokacije Bijela. Zna i da Vlada koju predvodi nije uradila ništa da ubrza bilo koji proces ili proceduru vezano za izvoz grita, jer se jednostavno time nije ni bavila", saopštio je DPS Herceg Novi.

U odsustvu sopstvenih inicijativa, kako su kazli, danas su dva člana Vlade bezuspješno pokušala da tuđe rezultate pripišu sebi.

A to se zove falsifikat. Zato se zahvaljujemo premijeru i ministru na promociji rada prethodnih vlada, jer su današnjom posjetom samo potvrdili sopstvenu bezidejnost i nesposobnost. Uzgred pokazali su i to da se ne libe da vode funkcionersku kampanju i posredno učestvuju na izborima, iako su se nekada pravili da im to nikad pasti na pamet neće", navode iz hercegnovskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније