Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 05. 2021. 13:14 >> 13:15
5

PROSLAVLJENA KOŠARKAŠICA

Ana Dabović podržala koaliciju "Pravac Herceg Novi"

Proslavljena košarkašica iz Herceg Novog Ana Dabović podržala je Stevana Katića i njegov tim na lokalnim izborima u Herceg Novom.

Kako je saopštila život je posvetila košarci. Gubila, ali i pobjeđivala mnogo puta, i zato dobro zna šta je potrebno za pobjedu.

"Ma koliko da ste dobri, teško možete pobijediti sami. Za pobjedu je potreban tim, a tim je zajednička vizija, napor, zajednička snaga i energija. Pobjeđivala sam od Sibira do Los Anđelesa. Živela u velikim i lijepim gradovima, ali Herceg Novi će za mene uvijek biti poseban. Moj dom. Zato želim da Herceg Novi pobijedi. Da život u Herceg Novom opet bude privilegija. A za to je potreban najbolji tim. Tim ljudi koji dišu kao jedan. Tim vrijednih i poštenih ljudi. Zato je moj izbor lak: Stevan Katić i njegov tim. Ni lijevo, ni desno. Pravac Herceg Novi“, poručila je Dabović.

Kako ističu u saopštenju koalicije Ana Dabović igra u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta za žene (WNBA), u klubu Los Anđeles Sparks.

Karijeru je počela u rodnom Herceg Novom, nakon čega se preselila u albanski Fljamurtari. Vratila se u Novi 2008. da bi sezonu kasnije otišla u grčki Aris. Sezonu je provela u Dinamu iz Novosibirska, potom igrala u poljskoj Visli i turskoj TED Ankari. Sezonu 2013/14 igrala je za Dinamo Moskva, a sezonu kasnije u turskom Ormansporu. U februaru 2015 seli se u najjaču ligu na svijetu WNBA, gdje potpisuje za Los Anđeles Sparks, sa koijm osvaja titulu šampiona WNBA lige.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније