Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 04. 2021. 12:46   >>  12:48

SNP BUDVA

"Uraditi reviziju nemilih događaja iz 2020."

Opštinski odbor SNP Budva zatražio je od novoizabranog načelnika CB Budva, Danila Šćepanovića, hitnu reviziju nemilih događaja iz 2020. godine, jer, kako navode, još niko od službenih lica nije snosio odgovornost za maltretiranje i omalovažavanje Budvana koji su prekršajno i krivično gonjeni, a u stvari, ističu iz partije, bili žrtve prekomjerne policijske sile.

Iz budvanskog SNP-a navode i da smatraju da se pod hitno mora uraditi kompletna reforma odeljenja za narkotike, odeljenja za privredni kriminal, odeljenja za krvne delikte i odeljenja za forenziku.

"Očekujemo od novoizabranog načelnika CB Budva da na ovaj način vrati ugled policije i sigurnost građanima, naročito ljepšem polu, jer smo danas svjedoci sve učestalijih napada silovatelja i manijaka", navodi se u saopštenju Krsta Rađenovića, predsjednika OO SNP Budva

"Od vas očekujemo da štitite građane a posebno žene, ne da ih zasipate suzavcima i gazite čizmama, kako ste to radili prošle godine u Budvi. Ugledajte se na vaše kolege iz Službe zaštite i spašavanja", zaključuje Rađenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније