Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 04. 2021. 18:33   >>  18:34 16

OO DPS NIKŠIĆ

"DPS ne stoji iza najnovijih protesta"

Još jednom pozivamo pravosuđe da ne podliježe pritisku i da u svakom pojedinačnom slučaju incidenata utvrdi sve okolnosti i detalje nepristrasno i profesionalno, jer je praksa pokazala da je gotovo uvijek istina, ipak, na suprotnoj strani u odnosu na poziciju provladinih medija, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

"Suočeni sa padom čitanosti, a i onih preostalih standarda struke, provladini mediji još jednom bez ikakvih dokaza, ostrašćeno i iz vizure gorljivih pristalica pogubljene Vlade, predstavljaju 'činjenice' o osjetljivom događaju, povodom kojeg detalji tek treba da budu utvrđeni", navode u saopštenju.

OO DPS Nikšić navodi da režimski mediji ovog puta javnost obavještavaju i o "ničim izazvanom" napadu na člana Vojske Crne Gore, nakon što su prije nekoliko nedjelja "požurili da izvijeste o 'ničim izazvanom' napadu na novinara - a na kraju se ispostavilo da je priča malo drugačija".

"Krivi su isključivo demonstranti, navode režimski mediji, baš kao kada su i prije dva dana pokušavali da iskonstruišu da su krivi, jer je službenik Vlade Crne Gore pokušao da ih pregazi. Sve je, naravno, začinjeno i stavom premijera Krivokapića, koji u svojim afektivnim stanjima za sve, pa i za demonstracije, optužuje DPS i bivšu vlast", dodali su u saopštenju.

DPS, kako tvrde, ni na jedan način ne stoji iza najnovijih protesta.

"Što ne znači da ćemo ćutati kada se tendencioznim i neistinitim navodima pokušava svaliti krivica na učesnike protesta - naprotiv", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније