Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 04. 2021. 14:28   >>  14:29 4

SEFEROVIĆ PODNIO OSTAVKU

Odbornik DF-a u Novom prišao Demokratama

Odbornik Demokratskog fronta u Skupštini opštine Herceg Novi i doskora dugogodišnji predsjednik OO Nove srpske demokratije, Boris Seferović, dao je ostavku na sve funkcije u Demokratskom frontu i pristupio timu Demokrata Crne Gore.

Kako je istakao u saopštenju, već odavno nije na istom fonu sa svojim političkim partnerima iz Podgorice, ali zbog nekih viših ciljeva, stalno im je davao šansu, jer je na vlasti bila odnarođena vlast DPS-a.

"Poslije izbora 30. avgusta mislio sam da će doći blagostanje i da će sve krenuti jednom uzlaznom putanjom, da se nećemo napadati, da je, jednostavno, vrijeme podjela daleko iza nas. Ali sam se prevario. Prevario sam se, jer su napadi tek onda počeli, kako na sveštena lica koja su i nama bliska ovdje u Herceg Novom, tako i na premijera, a, prije svega, na mog dugogodišnjeg prijatelja, a predsjednika Skupštine, Aleksu Bečića. Napadaju Bečića, predsjednika Skupštine, a istovremeno su podržavaoci i prijatelji, koalicioni sa Srpskom listom, koja je u vlasti u Prištini sa albanskim strankama. Ja se u suštini odričem te populističke priče i politike zavađanja naroda u Crnoj Gori", navodi Seferović.

Zbog svih dešavanja i konstrukcija daje ostavku na sve funkcije u Demokratskom frontu i pristupa, kako je kazao, mladom timu Demokrata i daje puni doprinos ukupnoj pobjedi 9. maja u Herceg Novom.

"Očekujem da se sinergija mojeg političkog iskustva koje se, evo, odvija već dugi niz godina u Herceg Novom, i mladih ljudi, dati pobjednički rezultat u Herceg Novom", poručio je Seferović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније