Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 03. 2021. 17:57 >> 17:58
15

SDP

"Cetinje još jednom dalo crveni karton"

Sa zastavom pod kojom je ugašena crnogorska država i kordonima policije da ih brani od sopstvenih građana premijer i ministri Vlade SPC-URA došli su danas na Cetinje da sa danom zakašnjenja polože vijenac na grob kralja Nikole povodom stogodišnjice njegove smrti, saopšteno je iz cetinjskog odbora SDP-a.

"Ista ona politika koja je lažnom podgoričkom Skupštinom ugasila crnogorsku državu i protjerala kraljevsku porodicu danas je pokušala trobojkom i sa danom zakašnjenja da ponizi velikog kralja Nikolu, Cetinje i Crnu Goru. Ali što bi Cetinjani kazali proveli su se u stilu "kako došli, tako pošli"", piše u saopštenju.

"Nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti po mjeri SPC, imenovanja Vesne Bratić na čelo ključnih identitetskih resora, predsjednika Matice srpske za rektora Univerziteta Crne Gore, sumnjivih obavještajaca u Ministarstvu odbrane i drugih poniženja Crne Gore po agendi SPC, Vlada DF-a i URE i dvojca Krivokapić-Abazović je današnjom provokacijom, trobojkom, pokušala novo poniženje Cetinja i Crne Gore i jasno stavila do znanja što misli o Ustavom definisanim simbolima Crne Gore. Dobila je žestok, cetinjski i crnogorski, odgovor, kakav su Cetinjani davali svima koji su se kroz istoriju igrali obrazom Crne Gore", dodaje se.

Poručuju da je Cetinje još jednom dalo crveni karton.

"Da li će URA konačno shvatiti da je došla zadnja URA da se dozovu pameti i prestanu sa poniženjima Crne Gore za račun druge države i DF-a? Shvatili ili ne Cetinje im je još jednom dalo crveni karton a koga prekriži Cetinje, prekrižiće ga vrlo brzo i većinska, građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније