Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 12. 2020. 15:20   >>  16:06 26

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

Bolje bi bilo da se Varhelji manje prčio, a više pročitao

Poslanica i predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković poručila je u Skupštini da ne postoji taj EU zvaničnik kojem će SDP dozvoliti da poništava istoriju Crne Gore i crnogorskog naroda.

„SDP je 90-ih bila za EU i NATO, ući ćemo u EU pošteno i časno, ali nikome nećemo dozvoliti da ćutimo na negiranje Crne Gore“, kazala je Vuksanović Stanković.

Odgovorila je i na pozive evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija koji je ranije pozdravio odluku Vlade Srbije da povuče protjerivanje crnogorskog ambasadora i pozvao Crnu Goru da uradi isto.

„Bolje bi bilo gospodinu Varheljiju da se manje prčio i da je više pročitao o istoriji Crne Gore. Jer biti na tako važnoj poziciji, a ne znati osnovne lekcije o istoriji Crne Gore zastiđe je za one koji su ga predložili“, poručila je predsjednica SDP-a.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније