Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me ]

03. 12. 2020. 14:18   >>  14:19 26

MILAČIĆ U PARLAMENTU

Minut ćutanja za Amfilohija: Đedo, vječan si

Minutom ćutanja u crnogorskom parlamentu lider Prave Crne Gore Marko Milačić odao je priznanje nedavno preminulom mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

Počast Amfilohiju odao je riječima "Đedo, vječan si".

"Želim da minutom ćutanja, a u znak vječnog poštovanja i zahvalnosti odam počast pobjedniku moje pobjede i čovjeku, koji je uz doprinos svih nas, najviše doprinio da se kao društvo oslobodimo. Našem mitropolitu, našem đedu. Đedo vječan si", rekao je Milačić.

Podsjećamo, u crnogorskom parlamentu danas se raspravlja o ekspozeu mandatara Zdravka Krivokapića za novi sastav vlade.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније