Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 11. 2020. 14:08 >> 14:08
5

DPS SAOPŠTIO

Simović će dati doprinos razvoju Nikšića

Novoizabrani predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović iskusan je i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unapređenju grada pod Trebjesom, ocijenjeno je iz nikšićkog odbora DPS-a.

Iz DPS-a Nikšić navode da je ta partija, htjelo se to priznati ili ne, "mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić".

"DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je Veselin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana", navode iz DPS-a.

Svjedoci smo, kažu, da je ovih dana Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija.

"Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije. I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom 'što gore - to bolje' cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri - nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok 'srpskog sveta', provincijska stanica na putu za 'metropolu'. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje", poručili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније