Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 11. 2020. 17:27   >>  17:27 2

MAROVIĆ

"Više nisam kandidatkinja za glavnog pregovarača"

Izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović kazala je danas da je od kandidaturu za glavnu pregovaračicu Crne Gore sa Evropskom unijom EU odustala prošle sedmice.

 

“U vezi sa pisanjem da sam kandidatkinja za glavnu pregovaračicu, želim da vas informišem da je tačno da sam o tome razgovarala sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem početkom oktobra i da sam od kandidature odustala prošle nedjelje”, napisala je Marović na Facebooku.

U međuvremenu je, kako kaže, sa drugih adresa zamoljena da preispita odluku, ali sa mandatorom nije razgovarala o tome prije njegove današnje konferencije za medije.

“Ja više nisam kandidatkinja za mjesto glavne pregovaračice. Hvala svima koji su se jutros toliko obradovali ovoj informaciji, a dosta vas je”, navela je Marović.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније