Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

26. 11. 2020. 15:55 >> 15:55
7

RADOVANIĆ ZA TVCG

URA demantovala tvrdnje Davidovića o Brčvaku

Građanski pokret URA demantovao je tvrdnje nikšićkog biznismena Miodraga Dake Davidovića koji je kazao da je poznati humanitarac Hajriz Brčvak s 21 milion eura pokušao da potkupi lidera URE Dritana Abazovića.

"Nama je žao što se pojedinci dovode sa nama, naročito na negativan način, u negativnom kontekstu. Hajriz Brčvak je za nas od izuzetne važnosti, sve ono što je uradio i sve donacije, i ostajemo pri tom mišljenju. Ponuda raznoraznih je bilo, naravno ne sa te adrese, bilo je različitih priča i pokušaja... Ponavljam, ostajemo dosljednji onome što smo obećali građanima", kazao je za TVCG generalni sekretar URE Mileta Radovanić. 

Brčvak je za CDM kazao da je suvišno komentarisati takve tvrdnje.

Poručio je da ga politika ne interesuje, te da radi ono što je i do sada – pomaže ljudima u svojoj Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније