Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 09. 2020. 20:15   >>  20:16 9

REAGOVANJE RTCG-A

''Saopštenje DF-a dostavićemo ambasadi EU''

Uredništvo RTCG-a reagovalo je na reakciju Demokratskog fronta na sinoćnju emisiju Teleskopija u kojoj je gostovao pisac Milorad Popović.

"Povodom sinoćnje emisije „Teleskopija“, oglasio se Demokratski front, čije saopštenje ne možemo da prenesemo zbog nečuvenog govora mržnje prema gostu, urednici te emisije i rukovodstvu Javnog servisa", navode u saopštenju.

Uredništvo podsjeća da DF, uporno odbija učešće u programu Televizije Crne Gore, ali da, kao ključni konstituent nove vlasti, "već uzima sebi za pravo da, sa svojih prepoznatljivih ravnogorskih stanovišta, satanizuje urednike i goste Javnog servisa".

"Zato ćemo saopštenje DFa dostaviti OEBS-u, ambasadi Evropske Unije, predstavnicima ambasada zapadnih zemalja i međunarodnim medijskim asocijacijama, kako bismo upozorili na medijski linč i progon političkih neistomišljenika, koji je, pomenutim saopštenjem, već krenuo", poručilo je uredništvo RTCG-a.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније