Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 06. 2020. 15:03 >> 15:01
5

DPS BUDVA

"Demokrate postale frakcija DF-a"

Očigledno je da se Bečićeva Demokratska Crna Gora pretvorila u frakciju Demokratskog fronta, pa nervozna srlja iz greške u grešku, navodi se u saopštenju budvanskog DPS-a.

"Posljednji događaji u Budvi primjer su panike i nesnalaženja izazvanih saznanjem da se satima broji trenutak kada će morati da napuste svoje funkcionerske fotelje i polože račun Budvanima, ali i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti, za sva nezakonita djela koja su počinili u svom mandatu, sa posebnim osvrtom na divljaštvo i hajdučiju, od protekle nedjelje", ocjenjuju iz DPS-a.

Demokrate su pitali o primanjima poslanika iz lokalnog parlamenta: 

"Bečiću i drugim poslanicima Demokrata nije dovoljno što su za skoro četiri godine nerada inkasirali blizu 3 miliona eura, preko skupštinskih plata i dodataka, a da nijesu ni dolazili na posao, nego bi još malo da zahvate iz skupštinske kase koja se finansira novcem građana Crne Gore. Za početak možda da ipak objasnite građanima Budve: koji motivi su opredijelili neovlašćeno lice u ulozi predsjedavajućeg budvanskom Skupštinom, Miomira Pejovića da, iako više nije poslanik, nastavi da prima platu od Skupštine Crne Gore, a da istovremeno poslaničku platu naštelujete, sljedećem sa liste, Vladimiru Čađenoviću? Pritom, znamo da svakog mjeseca i jedan i drugi, prihoduju najmanje po 1.500 eura. Prvi po osnovu bivšeg radnog mjesta, a drugi na osnovu sadašnjeg, s’ tim da je obojici zajedničko da se na radnom mjestu nijesu pojavili niti jedan jedini dan", navode iz budvanskog DPS-a.

Osvrnuli su se i na najavljeno podnošenje prijava od strane Demokrata:

"Što se vaših kontraprijava tiče, jasna nam je potreba Krapovića da makar deklarativno pruži podršku odlazećem predsjedniku Skupštine Krstu Radoviću. Vrlo svjesno ga je žrtvovao i uveo u krivičnu odgovornost. U konačnom možda iz ovih najavljevih prijava konačno i isplivaju Krapovićeve podmornice na površinu."

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније