Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 12. 2015. 08:27 >> 10:11

IVANOVIĆ PORUČIO

Radulović je obični šarlatan

Osnovno državno tužilaštvo na sopstvenu inicijativu dalo je nalog policiji da ispita navode objavljene u medijima prema kojima je Branko Radulović, u srijedu 9. decembra, prijetio uredništvu „Vijesti“, saznaje Pobjeda.

 

Prema informacijama tog lista, niko od urednika te medijske kuće, povodom slučaja o kojem su dan kasnije napisali informaciju, nije podnio krivičnu prijavu protiv Radulovića.

Podsjećamo da je Radulović juče rekao kako će, ako "Vijesti" nastave da objavljuje laži protiv njega i njegove familije, obračunati "onako kako su to radili njegov otac i đed", jer ne vjeruje u insistucije.

On je istakao da je obustavio svaku vrstu komunikacije sa vlasnikom "Vijesti" Miodragom Perovićem, i podsjetio da je nakon neumjesnih poruka ispred ulaza čekao direktora "Vijesti" Željka Ivanovića da se obračunaju, ali da ovaj nije izašao.

Ivanović je za Dan, komentarišući Radulovićeve navode na konferenciji za medije, rekao da „kad izdavači antologije 100 najpametnijih na svijetu čuju za ovakva nepočinstva svog izabranika, bojim se da će ga brisati iz sadržaja”.

Naglasio je da Radulović hoće da izigrava junaka a u stvari se pokazuje kao obični šarlatan.

Saopštio je i da „pošto ja mislim da bi do bio veliki udarac za demokratske procese u Crne Gore, ali i za ljudsku vrstu jer se radi o jednom od 100 najpametnijih predstavnika iste ja ću izjaviti istražiteljima da se ne osjećam ugroženim”.

„Isto sam već preporučio i svojim kolegama, ali je, naravno, na njima da odluče. Ipak je sloboda najveća kazna za B.R.“, zaključio je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније