Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.

25. 09. 2024. 09:57 >> 11:04
1
Čitaj mi:

uprava za saobraćaj

Raspisan tender za izgradnju Zapadne obilaznice

Uprava za saobraćaj raspisla je tender za izgradnju Zapadne obilaznice oko Podgordice, od kružnog toka kod salona namještaja Grand do Komanskog mosta.

Iz Uprave za saobraćaj su saopštili da je procijenjena vrijednost radova za izgradnju saobraćajnice duge oko tri kilometra oko 20.600.000 eura sa sa PDV-om. Rok za završetak radova je 18 mjeseci.

I ova saobraćajnica, kao i Bulevar Vojislaljevića, gradiće se kroz Sporazum o sufinansiranju, koji su potpisali Uprava za saobraćaj i Glavni grad.

Prema sporazumu, Uprava za saobraćaj će, kako kažu, finansirati izgradnju saobraćajnice sa saobraćajnom signalizacijom, dok će Glavni grad finansirati eksproprijaciju zemljšta i izgradnju komunalne infrastrukture.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније