Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

О.З.

01. 12. 2022. 23:07   >>  23:12

NOVA PRAVILA SE NISU PRIMILA

Još se navikavamo: Autobus van žute trake

Uvođenje žute traka na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog naišlo je na kritike dijela javnosti, a sudeći po snimcima na društvenim mrežama, pojedini vozači autobusa je ne koriste.

Podgorica je ove nedjelje dobila prvu žutu traku za kretanje autobusa i taksi prevoza i odmah se povela žustra polemika je li to glavnom gradu trebalo ili ne.

Oznake nisu bile poznate velikom broju građana koji nisu ni znali čemu ona služi, a iz nekog razloga i ovaj vozač autobusa ju je izbjegao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније