Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ M.L.B. ]

27. 11. 2022. 09:54   >>  09:56

BULEVAR SVETOG PETRA CETINjSKOG

Nastavljeno obilježavanje treće trake, dio barijera uništen

Nastavljeno je obilježavanje treće trake i postavljanje barijera na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Ta traka planirana je za javni, taksi prevoz, kao i vozila sa pravom prvenstva. Postavljene barijere na toj traci već prave probleme u saobraćaju.

Kako prenosi TVCG i jutros su vidljiva oštećenja nekolike barijera koje su postavljene, a koje vozačima po mraku nijesu vidljive.

Treća traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog biće namijenjena za javni i auto-taxi prevoz, kao i vozila sa pravom prvenstva prolaza, poručio je ranije gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

"Traka, posebno iz pravca Bloka V, do sada je dominantno služila za nepropisno zaustavljanje vozila, zbog čega očekujemo da će novo saobraćajno rješenje doprinijeti efikasnijem protoku saobraćaja duž glavnog gradskog bulevara", poručio je Vuković ranije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније