Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Б.Ч.Ј.

19. 09. 2022. 11:36 >> 11:49
1

GLAVNI GRAD

Objavljena konačna lista dobitnika subvencija za bicikla

Komisija za dodjelu subvencija građanima za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta objavila je Konačnu listu dobitnika subvencija, saopšteno je iz Glavnog grada.

Oni navode da svi koji su učestvovali u Javnom pozivu za dodjelu subvencija mogu podnijeti prigovor na zaključak o izboru korisnika subvencije.

"Prigovor se podnosi Komisiji preko Službe za ostvarivanje izvršne funkcije gradonačelnika u roku od tri dana od dana objave Liste ispravnih prijava", navode iz Glavnog grada.

Potpisivanje ugovora za subvencioniranje biće upriličeno u četvrtak, 22. septembra, a biće organizovana i promotivna vožnja biciklima i električnim trotinetima, čime će se, i na taj način, obilježiti Evropska nedjelja urbane mobilnosti.

Okupljanje dobitnika subvencije za kupovinu bicikala i električnih trotineta, kao i građana koji će se pridružiti, je u 18 sati, na Trgu nezavisnosti, odakle će krenuti zajednička vožnja.

Nakon toga pristupiće se potpisivanju Ugovora na platou ispred zgrade Glavnog grada (Njegoševa 13).

Iz Glavnog grada podsjećaju da je ovo VII javni poziv za subvencioniranje kupovine bicikala, električnih bicikala i trotineta, i dodaju a je zahvaljujući tom projektu na ulicama Podgorice preko 1.300 novih dvotočkaša.


Konačna rang lista dostupna je na sljedećem linku: VII ciklus "Podgorica na dva točka"

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније